Спортна асоциация МВР

www.sa-mvr.com
Дата и час: 07 Сеп 2010, 04:53

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: тенис на маса - 2008г
МнениеПубликувано на: 10 Юли 2008, 21:16 

Искам да попитам как точно става заявка или записване за участие в предстоящото републиканско по тенис на маса - 2008г. за служители на МВР и какви са необходимите документи за това?
Може ли записването да стане чрез Email по ел. поща?

Последна промяна лазарини на 15 Юли 2008, 11:55, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: тенис на маса - 2008г
МнениеПубликувано на: 15 Юли 2008, 11:55 

лазарини написа:
Искам да попитам как точно става заявка или записване за участие в предстоящото републиканско по тенис на маса - 2008г. за служители на МВР и какви са необходимите документи за това?
Може ли записването да стане чрез Email по ел. поща?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 17 Юли 2008, 18:09 

Обикновенно се пуска едно писмо с което се канят всички служби. В него е описано какво е необходимо, мед. преглед, заверен от "Човешки ресурси" списък и т.н. Към писмото прилагат и наредбата за турнира. Последните години се провежда в София, зала "Диана", през есента.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 18 Юли 2008, 12:43 

Ba4o_Kiro написа:
Обикновенно се пуска едно писмо с което се канят всички служби. В него е описано какво е необходимо, мед. преглед, заверен от "Човешки ресурси" списък и т.н. Към писмото прилагат и наредбата за турнира. Последните години се провежда в София, зала "Диана", през есента.

Всичко това е ясно, но предполагам че всички тези документи, необходими за участие, трябва да са заверени от "Човешки ресурси" от ОДП-та и предполагам може да се изпратят по служ(цензура)н път в София, защото нали разбирате....... тези от провинцията едвали ще имат възможност предварително да внесат документите за участие......и то само за това да се пътува чак до София... :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 19 Юли 2008, 12:25 

Да, наистина трябва да се заверят от ЧР. Писмото се пуска около 1 месец предварително, така че има достатъчно време за административни процедури. Мисля че не е проблем да се изпратят заявките и по ел. поща, а оригиналите се носят на място за техническата конференция. Мога и да ти дам конкретна информация кат му доде времето. Skype:ba4o_kiro; email:kiro_laz@abv.bg
Аз съм обикновен състезател, но обикновенно знам предварително кога ще бъде и къде :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 09:18 

Ba4o_Kiro написа:
Да, наистина трябва да се заверят от ЧР. Писмото се пуска около 1 месец предварително, така че има достатъчно време за административни процедури. Мисля че не е проблем да се изпратят заявките и по ел. поща, а оригиналите се носят на място за техническата конференция. Мога и да ти дам конкретна информация кат му доде времето. Skype:ba4o_kiro; email:kiro_laz@abv.bg
Аз съм обикновен състезател, но обикновенно знам предварително кога ще бъде и къде :)

О-кей, благодаряти, ще го имам предвид.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 20 Юли 2008, 10:26 

You are welcome !!! Желая ти успех на малката маса :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 22 Юли 2008, 21:29 

По електронната (служебна) поща също може да се изпрати заявката. За повече информация звънни на 02/982 5806 или 02/852 6231

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 15 Фев 2009, 14:28 

Аз съм от десетина години в системата и досега не сме получавали информация за състезание по тенис на маса.Ще се радвам ако някой пише малко повече подробности.Нужно ли е да има отбор или може и индивидуално.Предварително има ли областно състезание или направо на републиканско.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 18 Фев 2009, 18:28 

voda4a71 написа:
Аз съм от десетина години в системата и досега не сме получавали информация за състезание по тенис на маса.Ще се радвам ако някой пише малко повече подробности.Нужно ли е да има отбор или може и индивидуално.Предварително има ли областно състезание или направо на републиканско.

Ами в горните постове колегата Ba4o_Kiro е обяснил точно как се организира турнира......./че предварително се пуска наредба до всички ОД и т.н./. Това, че няма информация за това състезание вече си е проблем на самата ОД или на не знам си какво там структурно звено на МВР.
Ще следиш за инфо в сайта и това е ........ :wink: Обикновенно турнира се провежда на есен /октомври....ноември/ - там някъде. Има отборно и лично участие - ти си избираш къде да раздаваш "правосъдие" :wink: :) .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на: