jozef написа:
Добре организиран уч(цензура)н процес има в полицейските школи,Академията,сигурно в СОБТ и то непрекъснат,но в останалите поделения на Полицията според мен е под всякаква критика.Не може да се подържаме в най–елементарна стрелкова форма с по 3 патрона на тримесечие.Мен лично ме интересува основно стрелбата.Моля да ме прощават останалите колеги.
Колега и мен ме интересува стрелбата, но да си призная ако имахме иструктор по ПЛЗ нямаше да е никак зле защото това което съм научил в АМВР е недостатъчно, а спортни дисциплини, като стрелба и ПЛЗ са много важни, а спортните прояви не само с пистолет са задължителни за да се види подготовката на служителя.
Например при нас в структорното звено има .... които имат един билюк железа ( най различни оръжия от пистолет до снайпер), които ги третират точно, като железа. Имат СВД а нито един неможе да борави с нея както трябва дори и полицийският им командир, който независимо, че е с военно образование .... не я привел към нормален бой и точно по тази причина стрелят с мееханичните, че и те са на този хал защото оръжието е точно само на 50 метра...