Спортна асоциация МВР

www.sa-mvr.com
Дата и час: 07 Сеп 2010, 06:17

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Ролята на спорта и учебният процес при служителите на МВР ..
МнениеПубликувано на: 19 Сеп 2008, 16:14 

Местоположение: последната дупка на кавала http://www.youtube.com/watch?v=Dhkd86Hg6u8
Моля ви изкажете мнение, а така също кажете какво е значението на .... защото май като се замислиш всичко идва от .....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 27 Окт 2008, 20:41 

Добре организиран уч(цензура)н процес има в полицейските школи,Академията,сигурно в СОБТ и то непрекъснат,но в останалите поделения на Полицията според мен е под всякаква критика.Не може да се подържаме в най–елементарна стрелкова форма с по 3 патрона на тримесечие.Мен лично ме интересува основно стрелбата.Моля да ме прощават останалите колеги.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: 17 Яну 2009, 12:46 

Местоположение: последната дупка на кавала http://www.youtube.com/watch?v=Dhkd86Hg6u8
jozef написа:
Добре организиран уч(цензура)н процес има в полицейските школи,Академията,сигурно в СОБТ и то непрекъснат,но в останалите поделения на Полицията според мен е под всякаква критика.Не може да се подържаме в най–елементарна стрелкова форма с по 3 патрона на тримесечие.Мен лично ме интересува основно стрелбата.Моля да ме прощават останалите колеги.

Колега и мен ме интересува стрелбата, но да си призная ако имахме иструктор по ПЛЗ нямаше да е никак зле защото това което съм научил в АМВР е недостатъчно, а спортни дисциплини, като стрелба и ПЛЗ са много важни, а спортните прояви не само с пистолет са задължителни за да се види подготовката на служителя.
Например при нас в структорното звено има .... които имат един билюк железа ( най различни оръжия от пистолет до снайпер), които ги третират точно, като железа. Имат СВД а нито един неможе да борави с нея както трябва дори и полицийският им командир, който независимо, че е с военно образование .... не я привел към нормален бой и точно по тази причина стрелят с мееханичните, че и те са на този хал защото оръжието е точно само на 50 метра...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 3 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:
Иди на: